Low Land Events 2023

Low Land Kerstfoto-wedstrijd!

Laat de kerstpret beginnen! Het is weer tijd voor onze Kerstfoto-wedstrijd! De tijd van het jaar waarin onze Low Landers hun mooiste, grappigste kerstfoto's van hun viervoeters konden insturen. Strooi wat kerstmagie en help ons de winnaar te kiezen door je stem uit te brengen op jouw favoriete plaatje. De race om de meeste likes is begonnen! Stemmen kan tot 23 december 19 uur.  

stem via deze link

december 2023

Wat een geweldige afsluiting van het jaar met de pupreünie! Het was hartverwarmend om te zien hoe onze puppers en hun baasjes elkaar weer begroetten. Elyse testte de basiskennis van de kleintjes, terwijl onze getalenteerde huisfotograaf Lotte voor prachtige herinneringen zorgde. Na wat vermoeide pootjes gingen we terug naar Low Land home, waar we samen gezellig bijpraatten onder het genot van hapjes en drankjes. Een dikke pluim voor alle baasjes die hun pupjes zo goed onder controle hebben! Laten we samen uitkijken naar nog meer mooie momenten in het nieuwe jaar! 

klik hier voor meer foto's  #PupReünie #LowLandFamilie 

Verjaardag reünie  Het baasje van Sierra vond het een leuk idee om voor de verjaardag alle nestgenootjes uit te nodigen, Kymani en enkele dikke vriendjes mochten ook mee komen spelen  op de speelweide van Dirty Dogz .Gepakt en gezakt met cadeautjes en lekkers voor hond en baas trok iedereen richting Melle.                                           De honden hebben een leuke dag gehad met elkaar ze hebben geravot, gezwommen en buikje vol gegeten van al dat lekkers dat iedereen meegebracht. 

foto's van die dag klik hier 

Juli 2023 , Verjaardagsfeest

Het baasje van Tirzah organiseerde voor haar 1ste verjaardag een groot feest op het hondenstrand Zoute te Knokke. Alle nestgenootjes en andere Low Landers mochten mee komen vieren. Na de strandwandeling was er taart, cupcakes, koeken en ijsjes voorzien voor de feestbeesten, ook de baasjes werden in de watten gelegd met lekkere taarten. Het was een top dag ! Bedankt Lotte voor deze onvergetelijke dag te organiseren en dikke chapeau voor je ouders !!

Klik hier voor meer foto

november 2023

Afgelopen weekend trokken we met enkele Low Landers en hun baasjes naar Cadzand voor een dagje aan zee. De zon bracht een onverwacht warme gloed, perfect voor een herfstuitstap. Onze honden speelde vrolijk langs de branding, terwijl wij genoten van deze dag en het spel van de honden. Het was een eenvoudige, maar onvergetelijke dag gevuld met vriendschap, zonneschijn en het geluid van vrolijke uitgelaten honden

klik hier voor meer foto's

Augustus 2023

Onze Tirol vakantie met de Low Land familie

foto's 

Samen suppen met je hond is zo leuk, dat vele Low Landers een eigen sup aankochten. We trokken met de beginnende suppers naar het water waar ze hun eerste lesjes kregen in het suppen. Dat lukte bij alle vrij vlot. Hier en daar nog wat technieken oefen en dan zijn ze klaar om op elke water te suppen.

meer foto's : klik hier 

 mei 2023 Call of the wolf Bodhi von Traum

Voor de vrienden Bodhi, deze kleine man komt het Low Land team verstreken.  Meer info over Bodhi vind u op zijn eigen pagina

klik hier : Bodhi

30 april 2023 Low Land jeugd wandeling

Onder een stralende zon doorheen het natuurbuffer gebied van het Spaans fort was het heerlijk genieten van onze jonge generatie Low Landers.

Geen enkele modderplas was veilig voor deze slijkmonsters,                                        moederkloek Kymani deed voor,                      kids deden na,                                                baasjes stonden erbij en keken ernaar. 

foto's : Low Land jeugd wandeling 

mei 2023 , zon, zee, strand en uitgelaten Lowlanders 

We maakte met de jongere generatie Low Landers een uitstapje naar de zee, het was een geweldige dag.  Tot nog laat in de avond uren hebben we genoten 

klik voor meer foto's : Low Land Beach day

15 april 2023 2de Low Land Battle

Storm wordt bijna 2 jaar Daarom nodigde hij mama Malika, papa Kai, broer Gust en een groepje LowLand-maatjes uit voor de tweede Low Land Battle.Baasjes en honden probeerden elkaar te verslaan in verschillende disciplines. Zowel de gehoorzaamheid van de blafkes (apporteren en standjes) als intelligentie (rassenkennis van gekende tekenfilm- en striphonden) en creativiteit (teken je eigen hond) van de baasjes werden getest. De eindstand kunnen we jammer genoeg niet openbaar maken omdat er meerdere Low Landers zicht bezondigden aan 'valsspelerij'. We onthouden vooral het enthousiasme en de grote dosis hond-baasjes-liefde en fijne vriendschappen onder een stralende zon.

bedankt Peggy voor de leuke dag

foto's : Low Land Battle

28/29 januari 2023 Nieuwjaarswandeling

Wegens het grote succes werd de wandeling over 2 dagen gespreid. Het was dit weekend droog weer met een aangename winterzon.

Zaterdag hadden we voor de kleintjes een korte wandeling voorzien met een tussenstop, zodat ze vrij konden spelen en ravotten, het was uiteraard voor hen een blij wederzien.

Op zondag was het de beurt aan de volwassen generatie, we trokken door polder en bossen met als afsluiter een winterduik voor al die Low Land waterratten. Het mag gezegd worden dat ondanks het hoge testestorn gehalte en patser gedrag van sommige honden de wandeling luidruchtig maar vredig verliep. Papa Kai is heel trots op zijn flinke zonen en dochters. Na al dat spelen en zwemmen was het richting Low Land Home, waar de wandeling werd afgesloten met een Nieuwjaars receptie.'

meer foto's Nieuwjaars wandeling 2023 

september 2023

Ons. jaarlijks uitstapje met alle Low Landers naar het openlucht zwembad als afsluiting van het zwemseizoen 

klik hier voor meer foto's 

 mei 2023 Silver Wolf Yro Von Schwarzen Panther 

Jaren lang gedroomd en gewacht eindelijk toch gekregen een Schwarzen Panther pup Zijn naam is Yro een zilver wolf masker reutje.

Meer info vind u op zijn eigen pagina

klik hier : Yro

21 januari 2023 Aankeuring

Vorig weekend hielden wij op het Low Land Domein een fokgeschiktheidskeuring.

Enkele bevriende fokkers kwamen langst met hun Oudduitse herders. Alle honden werden aangekeurd door de strenge maar vakkundige Nederlandse keurmeester Johan Sluijer

foto's : Aankeuring

september 2022

Onze Low Land familie verzamelde zich zondag al vroeg in de ochtend voor ons jaarlijkse sup event. Er was weer een voltalige opkomst met Low Landers in alle leeftijdscategorieën, de dappere jongstars TiAmo, Tirzah en Tamaska amper 10 weekjes oud, Bor, Atlas en Snow 4maand oud hebben met volle teugen genoten van hun eerste supevent. Onze Bourgondische Low Land familie, was er weer in geslaagd om deze dag te voorzien van veel lekkers

meer foto's  Low Land Supevent 202